sunnuntai 14. elokuuta 2016

Ryhmäytyminen

Voi veikkoset, kun meillä oli mukavaa! Aurinko pilkahteli sadekuuroisen päivän jälkeen, kun saavuimme torstaina Velisjärven leirikeskukseen klo 18. Lähes kaikki lukiolaiset pääsivät mukaan tutustumaan uusiin junioreihin, joita meillä tänä vuonna aloitti 19 kappaletta.

Ensiksi tietenkin syötiin. Ruokana tänäkin vuonna oli tortilloja, jotka on helppo räätälöidä erilaisille ruokavalioille sopiviksi.


Tutustumisleikeistä jäi pari onnetonta sankaria puuttumaan, kun kauppareissulle lähtenyt porukka koki rengasrikon. Onneksi pinteestä kuitenkin selvittiin ja saunan lämmitykseen mennessä jengi oli jälleen kasassa.
Hämärtyvässä elokuun illassa taisi olla ihan kelvollista saunoa puulämmitteisessä rantasaunassa. Poikien saunavuorolta kaikui Front side Ollie. Älkää kysykö... :D


Ja kyllä nuorena jaksaa. Väki viihtyi nuotiolla aamun sarastukseen saakka. Kaikesta huolimatta yli sataa mukaan roudattua grillimakkaraa ei saatu tuhottua. Siinäpä haastetta tuleville polville ;)


Seuraavana päivänä jatkettiin edelleen hyvän ruoan parissa ja vedettiin vielä lännen nopein-kisa aurinkoisella pihamalla. Muutamia taisi hieman ramaista, mutta perjantaina ei kenelläkään ollut koulua ja toivon mukaan itse kukin on nukkunut univelkansa pois viikonlopun aikana.


Kiitos kaikille mahtavasta ryhmäytymisestä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti