torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäjuttuja

Taas on kesä kauneimmillaan ja opiskelijatuloksetkin selvät. Ensi vuonna uusia ykkösiä tulee vajaa parisenkymmentä, joista viisi uutta aloittaa ratsastuslinjalla. Ihkaensimmäinen vuosikurssikin on varttunut abiturientin ikään. Voi tavatonta!

Ensimmäisenä ratsastuslukiosta ehti kuitenkin valmistua jo opiskelija keväällä, kun kesken lukion meille siirtynyt Helmi painoi valkolakin päähänsä. Helmi saikin kuluvalla viikolla hyviä uutisia, kun opiskelupaikka Turun yliopistosta avautui ensimmäisellä yrittämällä. Onnea Helmi! Ikävä tulee sinua ja Kassu-heppaasi.
Helmi ja Kassu

Uutta lukuvuotta suunnitellaan jo. Ryhmäytyminen Velisjärvellä järjestetään mahdollisimman pian koulun alkamisen jälkeen. Lisätietoa luvassa myöhemmin. Lisäksi ratsastus-ja hevoskurssien kanssa on tehty viilausta, niin että osa teoriatunneista järjestetään koululla ja osa tallilla. Myös kurssipäiväkirja käytäntö päivittyy.

Nauttikaa kaikki kesästä täysin rinnoin ja elokuussa sitten tavataan!
1 kommentti:

  1. Ryhmäytyminen on heti ensimmäisellä viikolla. Velisjärvelle lähdetään jo torstai-iltana ja perjantai ollaan siellä koko koulupäivän ajan :)

    VastaaPoista