tiistai 28. heinäkuuta 2015

Ja taas mennään

Hoi nuoriso! Älkää ahdistuko. Vielä on kesää jäljellä. Kuitenkin moni uusi lukiolainen on saapumassa paikkakunnalle kuun vaiheessa, joten kyllä se koulun alkaminenkin on ihan kohta ovella.

Elokuun osalta kerrottakoon ensin huonot uutiset. Allekirjoittaneen polvivamma on nyt siinä kuosissa, että joudun leikkaukseen 12.8. Näin ollen sijainen saa muutaman viikon hoitaa reaaliaineiden opetuksen. Voi kyynel! Harmittaa ihan kamalasti, kun en itse pääse heti toivottamaan kaikkia uusia ratsastuslinjalaisia tervetulleiksi. Onneksi toinen koordinaattorimme Tuula T-N, varmasti hoitaa kaikki lukuvuoden alun jutut kuntoon. Ja sikäli mikäli joku ihana tallikaveri kärrää mut tallille, tulen kyllä patsastelemaan kentän reunalle joku ilta, niin päästään tutustumaan :)

Toivottavasti kaikki uudet ovat löytäneet mieleiset asunnot itselleen, jos sellaiselle on ollut tarvetta. Mikäli nyt olet vielä kämppää vailla, niin laitapa viestiä vaikka fb-sivujen kautta tai sähköpostilla miila.mantsinen(at)kuhmoinen.fi, niin etsitään sulle koti.

Tallilla kaikki on hienosti. Nyt on kovasti siivoiltu tallia, ylisiä ja tallitupaa. Pidetäänhän yhdessä paikat sitten siistinä. Vanha Pike-tamma lähti vihreimmille laitumille, mutta toisaalta porukkaan on liittynyt ihana kimo Helmi. Mun oma rakas Nalle-heppa lähtee syksyksi ratsutukseen kenttäratsastaja Aki Karhapäälle, mikä auttaa myös meikäläisen toipumisprosessia kovasti.

Lukiolaisten ryhmäytymiseen on muuten varattu Velisjärven leirikeskus. Ryhmäytyminen on tuttuun tapaan to-pe 3.-4. syyskuuta. Sinne kyllä raahaudun vaikka pyörätuolilla ja toivon mukaan myös uusi pieni koiranpentuni Hertta on tervetullut.

Voi että, miten odotankin uutta lukuvuotta. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat muruset :)

T: Miila 6 kommenttia:

 1. Voi harmi toi sun polvi :( Kun asia tuli esille teksissä, niin oiskohan mahollista itsekkin ottaa koira ryhmäytymiseen mukaan? Sitä ollaan vaan täällä kotona mietitty, että saakohan ottaa mukaan vai pitääkö passittaa hoitoon sen ajaksi :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Voisin kuvitella, että ulkona saa olla koira, mutta sisälle ehkä ei. Itse en pysty yötä olemaan, koska olen sairauslomalla ja voin pitää koiraa osan illasta autossa. Suosittelen, että kyselet hoitopaikkaa koiruudelle.

  VastaaPoista
 3. Moikka! Täällä olis yks uus lukiolainen innolla (ja jännityksellä) odottamassa koulun alkua :) Kyselisin vaan, että riittääkö ratsastusseuran jäsenyydestä todisteeksi jäsenkortti vai pitäisikö olla joku virallisempi paperi? - Johanna :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Johanna! Jäsenkortti riittää hienosti :) Mäkin odotan jo jännityksellä. Aluksihan kaikki on tietty ihan sekavaa ja omituista, mutta siitä se lähtee ja tulevat lukion kakkoset varmasti perehdyttävät teidät lukioelämän käytänteisiin ja etenkin vapaa-ajan juttuihin.

  VastaaPoista
 5. Moi! Onko vuokra-asunnoissa kodinkoneita valmiina?

  VastaaPoista
 6. Moikka! Tyypillisesti asunnoissa on aina jääkaappi ja liesi, mutta muut kodinkoneet vuoralainen järjestää itse tarpeen mukaan. Tietysti joskus on tarjolla kokonaan tai puoliksi kalustettuja asuntoja, joissa saattaa löytyä enemmänkin kodinkoneita. Esimerkiksi nyt on melko keskustassa vapaana kaksio, josta löytyy pyykkikoneesta ja pölynimurista lähtien kaikenlaista. Joissakin taloyhtiössä on asukkaiden käytössä yhteinen pyykkitupa.

  VastaaPoista