maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lomalle lompsis

Kyllä kesässä on sitä jotakin. Hevosten mielestä ulkoilu laitumella on ainakin paljon kivempaa kuin hiekkatarhassa ;) Ensimmäinen lomapäivä on edennyt vasta iltapäivään, mutta mielessä on jo tuleva syksy, pian valintapäätöksen saavat uudet opiskelijat sekä tietysti "vanhat" tulevat kakkoset, jotka muistivat ryhmäohjaaansa ihanilla kukkasilla. Voi niisk!


Kyllä mulle sattui mahtava porukka ohjattavaksi. Ensi lukuvuoden ykköset saavat muuten ihan huikean kivan ryhmänohjaajan eli Tuula Takala-Nurmisen. Tuula on myös heppaihminen, joka pyörii tallilla lähes päivittäin. Luokka kävi muuten vielä viimeisellä viikolla ottamassa valokuvia itsestään heppojen kanssa. Parhaat otokset olen luvannut julkaista lähiaikoina.

Jos muuten olet Kuhmoisten suunnalla tulevana lauantaina 6.6 niin tulepa katsomaan, miten meillä kiepsahdetaan kesään. Kiepsaus on Kuhmoisten suurin kesätapahtuma. Meidän luokka hoitaa siellä poniratsastusta, pomppulinnaa ja lasten discon puffettia. Nän keräämme sievoisen summan rahaa abivuoden ulkomaan opintoretkeä varten.

Mukavia kesäpäivä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti