torstai 26. marraskuuta 2015

Kuulumisia

Ratsastuslukion vuosi on taas pyörähtämässä kohti loppua ja paljon kaikkea on tapahtunut. Ensinnäkin kiitos kaikille meidän lukiolaisille niin yleis- kuin ratsastuslinjallakin. Uudet ykköset sujahtivat joukkoon hienosti. Ihan mahtavia juttuja on taas tehty ja mitä kaikkea onkaan edessä? :)

Nalle heppa palasi muuten kotiin mun polvileikkauksen jälkeen. Ratsutusjaksosta tulikin sairausloma hammasvaivojen takia, mutta nyt on kaikki kunnossa. Nalle sai hoitajakseen meidän lukion kakkoselta Emman :)


Tytöt ovat luoneet youtubeen videoblogin ratsastuslukiolaisten arjesta. Sen löydät täältä. Toivottavasti joku parempimuistinen käy lisäilemässä tapahtumia vaikka kommenttiboxiin, mutta laitetaan nyt ainakin jotain mitä ollaan tehty tässä syksyn mittaan.

Syyskuussa siis ryhmäydyttiin Velisjärvellä. Lokakuussa pidetiin ainakin Halloweendisco alakoululaisille ja käytiin Tuire Kaimion hevosten kouluttamista käsittelevällä luennolla Lahdessa. Ykkösille taisi olla myös intensiiviviikonloppu tallilla.

Nyt marraskuussa on pidetty koululla mm. opettajien (lapsuuskuvien) tunnistuskilpailu. Lisäksi lukiolaiset puuhaavat musikaalia. (Kiitos Jassu!). Wanhojentanssien harjoitukset ovat myös pyörähtäneet käyntiin.

Kakkosluokkalaisten uniikit lakupaketit saatiin myös joulumyyntiin, mikä ylitti peräti uutiskynnyksen Kuhmoisten sanomissa :D

Logon suunnitteli Jasu ja Päijännekuvan otti Janina. Lakut ova tehneet hyvin kauppansa ja rahaa meidän luokalla on jo tosi mukavasti. Ensi lukuvuonna lähdetään sitten opintomatkalle jonnekin Eurooppaan. 

Tällä viikolla on vietetty teemapukeutumiskilpailua.

Maanantai: pukeudu punaiseen
Tiistai: bisnespukeutuminen
Keskiviikko: pukeudu juntisti
torstai: yöasu
perjantai: pukeudu vastakkaiseksi sukupuoleksi 

Opettajat ovat kyllä osallistuneet kiitettävästi. Tässä kuva meille niin luontaisesta junttipäivästä. Ja kyllä, en osaa käämntää tätä!


Kaiken keskellä on ehditty opiskellakin. Tässä muutama junttiteemaan vihkiytynyt preparoi kania biologian tunnilla.


"Omat" tietokoneet ovat kyllä helpottaneet kovasti tätä suurta mullistusten aikaa yo-kirjoitusten suhteen. Ensimmäisiä aineita aletaan kirjoittamaan sähköisesti jo tulevana keväänä (hui!). Opiskelijat ovat kuitenkin suhtautuneet kurssikokeiden tekemiseen abitti-järjestelmässä (siis tietokoneilla) tosi hienosti, vaikka me opet välillä pureskelemmekin hermostuneina kynsiämme.

Aika menee ihan kamalan nopeasti. Ensi viikolla alkaa taas koeviikko ja sitten ollaankin jo kohta joululomalla. En kestä, että mun pienet pupuset (siis seniorit) täyttävät ensi vuonna jo 18. Nyyh :')

Jos en ole muistanut sanoa, niin olen teistä kaikista ihan tavattoman ylpeä!

4 kommenttia:

 1. Opiskelijakunnan kans ollaan järkätty myös lukion pikkujoulut!
  Näin ensimmäisen vuoden opiskelijana voin sanoa, että ratsastustunnit on ollut parempia mitä osasin odottaa! Pieni miinus on että samat hepat tuppaa olemaan monen suosikkeja, niin ei pääse aina menemään sillä ykköskaverilla. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, opiskelijakunta on ollut kyllä mahdottoman aktiivinen! :)

  VastaaPoista
 3. Musikaali on myös ylittäny uutiskynnyksen! :D

  VastaaPoista