sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Tule opiskelemaan!

Tervetuloa Kuhmoisten lukion ratsastuslinjaa esittelevälle sivulle! Ratsastajille suunnattu linjamme aloitti toimintansa syksyllä 2014 ja opiskelijaksi hakeudutaan kevään yhteishaussa. Lukiomme toimii yhteistyössä SRL:n hyväksymän Kirjonurmen tallin kanssa. Kuva: Tuomas Martikainen

Kuhmoisten yhtenäiskoulun lukio on pieni ja idyllinen, jo vuonna 1962 perustettu lukio, joka toimii modernissa opetusympäristössä aivan Kirjonurmen tallin lähettyvillä. Koulun ja tallin välimatka on vain noin 700 m! Tavallisten lukiokurssien ohella voit suorittaa  10-15 hevoskurssia, joista ratsastusta on 5-6 kurssia. Käytännössä opiskelut sisältävät siis kaksi ilmaista ratsastustuntia viikossa koko lukio-opintojen ajan. Hevoskursseilla voit opiskella ratsastuksen lisäksi myös mm. hevosen anatomiaa, ruokintaa ja terveydenhoitoa. Opiskelu ratsastuslinjalla on opiskelijalle maksutonta. Lisäksi tarjoamme opiskelijoiden käyttöön ilmaiset oppikirjat sekä kannettavat tietokoneet opintojen ajaksi.Keskiarvorajamme on 7.

Ratsastuksen sekä hevosaineiden opettamisesta lukiossamme vastaa ratsastuksenopettaja Meija Lahtinen sekä keväällä ratsastuksenopettajaksi valmistuva Miia Lahtinen.

Erinomaisella paikalla sijaitseva Kuhmoinen on vireä kunta Keski-Suomessa. Tänne on helppo tulla mistä vain. Kartta.
  • Tampereelta 85km.
  • Lahdesta 80 km.
  • Jyväskylästä 97 km.
  • Helsingistä 185 km. 
Uusille opiskelijoille on tarjolla edullisia asuntoja lukion ja tallin läheisyydessä.

Vieraile Kuhmoisten lukion Peda.net-sivuilla.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin! Voit lisätä kysymyksen kommenttiboxiin tai sähköpostiin miila.mantsinen(at)kuhmoinen.fi. 
Voit myös soittaa. Yhteystiedot löydät yllä olevan pedanet-linkin takaa.

2 kommenttia:

  1. Tässä postauksessa luki, että keskiarvoraja on 7. Onko myös ratsastuslinjalle raja 7 kun omin lukevinani netistä, että ratsastuslinjalle raja olisi 9.09

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kyllä myös ratsastuslinjalle keskiarvoraja on 7. Täytyypä yrittää etsiä tuo virheellinen tieto ja korjata se. Muistaisitko mistä tuon toisen luvun bongasit? :)

    VastaaPoista