lauantai 9. tammikuuta 2021

Mahtavaa vuotta 2021!

 Ratsastuslukion arki on lähtenyt käyntiin tänäkin vuonna aivan entiseen tapaan. Ratsastustunnit täyttyivät lukion omassa fb-ryhmässä heti loppiaisen jälkeen ja veikkaanpa, että tälle vuodelle on parit rataharjoituksetkin suunnitteella. Ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat hyödyntäneet kiitettävästi aktiivisen ratsastajan ilmaisia valmennuksia ja lukiolaisia on nähty ainakin Helkyn ja Sepon valmennuksissa opetushevosilla. 

Korona tietenkin varjostaa edelleen koko Suomea, vaikka meillä täällä Kuhmoisissa on onneksi ollutkin tosi hyvä tilanne tähän asti: Vain yksi todettu tartunta koko viime vuoden aikana ja tämäkin jo keväällä. Tästä huolimatta kaikessa opiskelussa noudatetaan tarkasti viranomaisohjeistusta ja esimerkiksi ylimääräisiä henkilöitä ei koululle voi tulla kuin erityistapauksissa.

Meillä on vuosittain käynyt toistakymmentä tutustujaa, jotka eivät tiedä yleensä paljonkaan paikkakunnasta. Nyt kun moni ei tautitilanteen takia voi tulla tutustumaan, kokosimme tavanomaisen tutustumisen sisällön videonpätkään. Yleensä tutustuminen on vienyt reilun tunnin, joten kaiken ahtaminen varttiin oli kyllä melkoinen suoritus. Omista arkistoista löytyi joitakin kuvia ja ystävälliset paikkakuntalaiset ovat antaneet käyttönsä Kuhmoinen kuvissa fb-ryhmästä hienoja luonto-otoksiaan videon taustalle. Toivottavasti tämä kävisi edes jonkinlaisesta etätutustumisista Kuhmoisiin. 

Etäesittely




Jaan samassa yhteydessä myös Kunnan oman videon, joka julkaistiin vuodenvaihteessa kun Kuhmoisista tuli osa Pirkanmaata. Kuhmoinen - Pirkanmaan portti Päijänteelle

Iloista uutta vuotta kaikille ja pysykää terveinä! 

t: Miila 

Kuvassa allekirjoittanut ratsastelee tammikuun pakkaisessa taustallaan ehkä paikkakunnan kaunein rakennus: Kuhmoisten työväentalo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti