keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Kevät on täällä!

Aika menee kamalaa vauhtia ja enää on kuukausi koulua jäljellä. Tänä lukuvuonna aloittaneet ykköset suorastaan hämmästelivät, että minne ensimmäinen vuosi oikein katosi? Rankkaa on varmasti ollut, mutta myös kivaa. Ehdimme olla monessa mukana. Ykköset myivät syksyllä lakuja, kahvittivat hirvimiehiä, myivät yli 30 laulavaa joulukorttia eli ovelle vietävää joululaulua tiimihupparitkin hankittiin. Ensimmäisen vuoden rahankeräyssaldo on reilusti yli 2000 euroa! Mikä huippuryhmä mulle sattuikin! :D

Vanhempien opiskelijoiden eli abien kanssa käväistiin viime kuussa Budapestissa ja reissu oli mitä onnistunein. Upeiden rakennusten ohella aistimme historian havinaa muun musassa holokausti-museossa sekä legendaarisessa kauppahallissa. Shoppailuintoiset ehtivät myös täyttää vaatekaappinsa kevään muodilla ja valvojatkin saivat jotain, mistä oli koko vuosi haaveiltu: keskieruooppalaisten kahviloiden parasta antia ;D Jälkiruokaleivoksia syötiin siis koko vuoden edestä.

Taustalla parlamenttitalo.

Saa nähdä minne oman ryhmän kanssa päädymme sitten kahden vuoden päästä... Ainakin Espanjaa ja Hollantia on väläytelty suunnitelmissa.

Hieman surettaa, kun joudun tulevan lukuvuoden olemaan poissa opetushommista. Perhe kasvaa ja vaatii oman huomionsa, mutta sittenpä taas pääsee uusin voimin takaisin sorvin ääreen. Oikein hyvä sijainenkin saatiin valittua, joten opiskelijat ovat hyvissä käsissä.  Uusia lukiolaisia on tulossa myös ensi syksynä oikein kivasti samankokoinen ryhmä kuin viime -ja edellisenäkim vuonna eli 17 ensisijaista hakijaa ja mahdollisesti joku toissijainenkin.  Kaikki pienen lukiomme reilu 50 opiskelijaa kokoontuvat jo ensimmäisellä viikolla ryhmäytymisiltaan (ja yöhön) Särsjärven leirikeskukseen, mistä lisää infoa tulossa myöhemmin. Herkuttelua, tutustumista ja pieniä kilpailuja on ainakin tiedossa.

Ratsastuslinjalaiset ovat kunnostautuneet treeneissä ja kisakentilläkin. Ilahduttavaa oli, että ykkösellä aloittanut opiskelija nappasi ruusukkeen kevään estekisoissa tuntihepalla :) Ensi viikolla luvassa on kouluratsastuksen harjoituskisat. Saa nähdä, ovatko lukiolaiset ilmoittautuneet. Itse ajattelin mennä kuvaamaan, jos sää sallii.

Laittelen sitten kisakuvia, jos niitä saan. Tässä kohtaa huippua kevättä kaikille!
t. Miila


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti