torstai 24. huhtikuuta 2014

Velisjärvellä ryhmäydytään elokuussa!

Hoi tulevat lukiolaiset!

Lukiovalintoja ei ole vielä tietenkään tehty, mutta  kulisseissa suunnitellaan jo kaikkea kivaa syksyn varalle. Elokuun lopulla vietämme yön (to-pe) Velisjärven leirikeskuksessa. Luvassa on aikaisempien vuosikurssien järjestämää ohjelmaa, syömistä ja saunomista sekä muuta mukavaa yhdessäoloa.

Leirikeskus on aivan ihanalla paikalla järven rannalla. Sauna lämpiää halukkaille ja kakkosen pojat ovat luvanneet laittaa nuotion pystyyn. Leirikeskukselle on matkaa noin 7 km. Takaisin tulemme joka tapauksessa kyydeillä, mutta jaksettaisiinko hyvällä ilmalla patikoida menomatka perille? :D

Kyselee
Miila

3 kommenttia:

 1. Mennään hepoilla ;) ei mutta toi 7km kuulostaa aika pitkältä matkalta raahata vaatteet ja kaikki mukana :/ lähteekö mukaan siis sekä yleisen- että ratsastuslinjan opiskelijat?

  VastaaPoista
 2. Moikka! Tavarat kulkevat autolla :) Hevosia emme tällä kertaa saaneet mukaan, koska niiden olisi pitänyt olla kaksi päivää poissa tallilta. Mukaan tulevat myös yleisen puolen opiskelijat eli meitä lähtee kaikkiaan joku 30. Kaikille on nukkumapaikat ja takaisin tulemme kyydeillä.
  T: Miila

  VastaaPoista
 3. Ei kävellä, on ehkä turhan pitkä matka...

  VastaaPoista